Doorgaan naar hoofdcontent

King Louie

Ik kondigde het hier al aan, ook voor mezelf had ik nog zomerse naaiplannen. Ik had nog twee stofjes liggen die perfect waren voor een King Louie kleedje. Op het eerste stofje was ik op slag verliefd. Ik zag het online bij Madeline de Stoffenmadam en ik wist dat ik er een King Louie in moest maken. Match made in heaven, lijkt mij. Ook het tweede stofje heb ik heel vaak bewonderd in de winkel, maar ik heb mij lang kunnen beheersen om het stofje niet te kopen. Totdat het bij Madeline de Stoffenmadam in de couponnekes-bak lag en nog net genoeg bleek te zijn voor een King Louie.

Ik vermoed dat ik niet veel meer moet vertellen over dit kleedje, dus ik laat de foto's maar voor zich spreken.
Stof: Madeline De Stoffenmadam, Lier
Patroon: Burda 7828

Ik heb ondertussen al vier van die kleedjes in mijn kast hangen (twee voor de winter en twee voor de zomer), en ik ben er zeker van dat het daar niet bij zal blijven.

Naaisdrovje!
Leentje

Reacties

Populaire posts van deze blog

Let's stick together: Say Hi!

Vakantie. Het thema voor mijn eerste Let's stick together ooit. Voor ik mama werd, deden we meestal een citytrip, zo eentje waarvan je vermoeider terugkwam dan je vertrokken was, want je moest toch alles gezien hebben he ;-). Maar nu ik mama ben (en dat ook nog eens combineer met een doctoraat én met verbouwingen) ben ik toe aan een luilekker vakantie: hele dagen hangen aan het zwembad, hopelijk nog eens tijd hebben om een boek te lezen, ijsjes eten en misschien kunnen we dan eventueel ook, als het écht moet, eens een (culturele) daguitstap maken.
Ik had meteen enkele naai-ideeën klaar voor deze Let's stick together die helemaal passen in onze luilekker vakantie: de palmbomen van SYAS liggen hier nog te wachten om omgetoverd te worden tot een Theo voor manlief, ik heb ook nog twee lapjes stof liggen voor zomerse kleedjes die ik graag mee wil nemen op vakantie, en ook voor G. staat er nog wel heel wat vakantie-materiaal op de naaiplanning.
Ik besloot om te starten met wat het…

Take a parchute, and jump!

Let's stick together: Zak eens lekker door